• 考试
  • 2025-10-28 更新
  • 29 次浏览
  • 0 人收藏

新闻报道_3

分享

New Report Three

Can fast-fashion be sustainable? Researchers think yes. Identifying why the fast-fashion business model creates waste and determining whether regulators can establish incentives for consumers and manufacturers are steps to reduce waste.

[5] Recently, the clothing industry has come under attack for creating a waste problem with serious environmental consequences. In the absence of environmentally and economically feasible recycling options, fast-fashion manufacturers pump out low-quality clothes produced in high volumes that are worn only a few times and then discarded.

[6] The researchers put forth policy contributions, ranging from sustainable disposal of leftover stock to production tax to incentivize both manufacturers and consumers to be more waste conscious.

[7] In order to devise effective policies to curb the environmental impact of the clothing industry, it is important to identify the source of the problem in the supply chain. Manufacturers, consumers, and regulatory bodies can then take an informed approach to recognize the environmental impact of fast-fashion and to design an ecosystem to reduce waste, incentivize innovation, and create new business models to manage waste.

 

新闻三

快时尚能够可持续发展吗?研究人员认为答案是肯定的。找出快时尚商业模式造成浪费的原因,并确定监管机构是否可以为消费者和制造商制定激励措施,是减少浪费的关键措施。

最近,服装行业因制造浪费问题并造成严重环境后果而受到抨击。由于缺乏环保且经济可行的回收方案,快时尚制造商大量生产低质量服装,这些衣服只穿几次就被丢弃。

研究人员提出了一系列政策建议,从可持续处置剩余库存到征收生产税,旨在激励制造商和消费者增强对浪费问题的意识。

为了制定有效的政策来遏制服装行业对环境的影响,关键在于找出供应链中问题的根源。然后,制造商、消费者和监管机构可以采取明智的方法来认识快时尚对环境的影响,并设计一个生态系统来减少浪费、激励创新并创建新的商业模式来管理废弃物。

  • 5
  • 单选题
  • 分值:7.1
It escapes regulation and misleads consumers.
It ignores economically feasible recycling options.
It creates waste and severely impacts the environment.
It produces clothes affordable only to a tiny minority.

Why has the clothing industry come under attack?
问:为什么服装行业遭到了抨击?

  1. 它逃避监管,误导消费者。
  2. 它忽视了经济可行的回收方案。
  3. 它造成浪费,严重影响环境。
  4. 它生产的衣服只有极少数人买得起。

解析

  1. 不正确, 新闻内容并未提及服装行业逃避监管或误导消费者的行为。
  2. 不正确, 新闻指出问题在于“缺乏”环保且经济可行的回收方案,而非服装行业“忽视”了这些方案。这是客观条件限制,而非主观忽视。
  3. 正确, 新闻明确提到“服装行业因制造严重危害环境的废弃物问题而备受指责”,这与选项C的表述完全一致。
  4. 不正确, 新闻讨论的是衣服被快速丢弃的问题,与衣服的价格和可负担性无关。
  • 6
  • 单选题
  • 分值:7.1
To cut consumers' expenses in buying quality clothes.
To enable the whole fast-fashion industry to be sustainable.
To incentivize manufacturers to be more consumer-friendly.
To urge manufacturers and consumers to reduce waste.

Why did the researchers put forth such policies as production tax?
问:为什么研究人员提出像生产税这样的政策?

  1. 减少消费者购买优质服装的开支。
  2. 使整个快时尚产业实现可持续发展。
  3. 激励制造商对消费者更加友好。
  4. 致使制造商和消费者减少浪费。

解析

  1. 不正确, 新闻中提出的政策(如生产税)旨在提高环保意识,而非降低消费者的购物开支。
  2. 不正确, 虽然政策的最终目的可能包含产业的可持续性,但新闻中提出的直接目标是“激励制造商和消费者增强废弃物意识”,而非直接实现整个产业的可持续发展。
  3. 不正确, 政策的目标是激励各方“增强废弃物意识”,而非改善制造商对消费者的态度或友好度。
  4. 正确, 新闻明确指出,提出这些政策是为了“激励制造商和消费者增强废弃物意识”,其直接目的就是促使他们减少浪费。
  • 7
  • 单选题
  • 分值:7.1
Recognizing the impact on consumers.
Identifying the source of the problem.
Abandoning the current business model.
Establishing powerful regulatory bodies.

What should be done first to eliminate the harm caused by the clothing industry?
问:为消除服装行业带来的危害,首先要做什么?

  1. 认识到消费者的影响。
  2. 找出问题的根源。
  3. 放弃现有的商业模式。
  4. 建立强有力的监管机构。

解析

  1. 不正确, 认识到消费者的影响是后续步骤之一,但新闻强调的首要步骤是识别问题的根源。
  2. 正确, 新闻明确指出,“为了制定有效的政策...,找出供应链中问题的根源至关重要”,这直接表明这是需要首先完成的关键步骤。
  3. 不正确, 新闻提到需要“创建新的商业模式”来管理浪费,但并未建议首先“放弃”现有模式,且这并非首要步骤。
  4. 不正确, 建立监管机构可能是解决方案的一部分,但新闻强调的首要任务是识别问题根源,之后监管机构才能采取明智的方法。

如果喜欢我的内容,可以扫描二维码请我喝咖啡。

作者简介

yinbrew
  • 2.7万 浏览
  • 404 内容

www.yinbrew.com 创造者。


留言数:0