• 考试
  • 2025-11-08 更新
  • 53 次浏览
  • 0 人收藏

新闻报道_2

分享

News Report Two

[3] The Wilton School Board has proposed a 5.99% spending increase. If approved, it would be the largest jump in at least eight budget cycles. The 5.99% request more than doubles the highest previous year-over-year increase in the last eight years, which was 2.99% for the 2021-2022 school year. The biggest driver of the $91.8 million proposed budget remains teacher salaries. These account for 64% of the total request at $59 million. The $59 million is up from the $56.7 million budgeted for the current school year.

There are some factors that could affect the budget moving forward. One of those is total enrollment. The district will have a total enrollment of 3,742 students. Almost all of these students will be in kindergarten through high school, but 66 will be in prekindergarten and other programs. This represents 47 fewer students than the current year.

[4] Fewer students mean less federal and state funding.

 

新闻二

威尔顿学校董事会提议将支出增加5.99%。若获批准,这将是至少八个预算周期以来的最大涨幅。此次5.99%的增幅要求,是过去八年中前最高同比增幅(2021-2022学年的2.99%)的两倍多。这项9180万美元的拟议预算中,最主要的支出仍然是教师工资,总计5900万美元,占预算请求总额的64%。该金额相较于本学年预算的5670万美元有所增加。

未来有一些因素可能影响预算,其中之一是总入学人数。该学区的总入学人数将为3742名学生。这些学生几乎都将就读幼儿园至高中阶段,但其中有66人将参与学前班及其他教育项目。这比本学年减少了47名学生。

学生人数减少意味着来自联邦和州政府的资金将会缩减。

 

  • 3
  • 单选题
  • 分值:7.1
Budgeted $56.7 million for the coming school year.
Requested to raise teachers’ salaries by 3 percent.
Proposed a spending increase by 5.99 percent.
Kept raising funds for at least 8 budget cycles.

What does the news report say the Wilton School Board has done?
问:新闻报道中提到威尔顿学校董事做了什么?

  1. 为下一学年编制了5670万美元的预算。
  2. 要求将教师工资提高3%。
  3. 提议增加5.99%的开支。
  4. 为至少8个预算周期持续筹集资金。

解析:

  1. 不正确。新闻中提到当前学年的教师工资预算是5670万美元,但并未说明这是为"下一学年"编制的预算。选项A在时间指向上与原文信息不符。
  2. 不正确。新闻明确指出教师工资总额将从5670万美元增至5900万美元,但并未提及具体的涨幅百分比(如3%)。选项B中的"3%"在原文中无依据,属于无中生有。
  3. 正确。新闻开篇第一句就明确指出"威尔顿学校董事会提议增加5.99%的开支",这与选项C的表述完全一致。
  4. 不正确。新闻提到这将是"至少八个预算周期以来的最大涨幅",讨论的是支出增幅的历史对比,而非"持续筹集资金"的行为。选项D偷换了概念。
  • 4
  • 单选题
  • 分值:7.1
Decrease in salaries for school administrators.
Reduction in federal and state funding.
Firing of less qualified faculty members.
Closing down of some less competitive schools.

What will a decline in the total enrollment lead to?
问:总入学人数的减少将导致什么?

  1. 学校行政人员的工资减少。
  2. 联邦拨款和州拨款减少。
  3. 解雇资质较差的教职员工。
  4. 关闭一些竞争力较弱的学校。

解析:

  1. 不正确。新闻通篇未提及学校行政管理人员的薪资问题。选项A的内容在原文中没有任何信息支持。
  2. 正确。新闻在结尾处明确陈述:"学生人数减少意味着来自联邦和州政府的资金将会缩减",这与选项B的表述完全对应。
  3. 不正确。新闻提到了教师工资是预算的主要部分,但完全没有涉及"解雇教职员工"或根据资质进行裁员的任何计划或后果。
  4. 不正确。新闻讨论了入学人数下降对经费的影响,但完全没有提及任何关于"关闭学校"的可能性或计划。

如果喜欢我的内容,可以扫描二维码请我喝咖啡。

作者简介

yinbrew
  • 2.7万 浏览
  • 404 内容

www.yinbrew.com 创造者。


留言数:0